Frich's Wood Hotel

1. mars 2019 åpnet vi dørene til verdens høyeste trehus. Mjøstårnet troner i himmelhøyde med sine 84,5 meter over bakken. Tårnet byr på fristende lokale råvarer i hotellets restaurant og fine konferanse- og selskapslokaler.

Frich's Dale-Gudbrandsgård

Er du på let etter overnatting i Gudbrandsdalen, eller et sted der du kan kan arrangere konferanser eller markere store og små familiebegivenheter? På Dale-Gudbrands Gard kan du oppleve moderne komfort og god mat i historiske omgivelser.

Frich's Maihaugen

Maihaugen på Lillehammer er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra ulike tider, utstillinger og spisesteder.

Frich's Dombås

Dombås er mye mer enn en rasteplass mellom Oslo og Trondheim. Dette er et springbrett til noen av de mest fantastiske Norske opplevelsene.

Frich's Alvdal

Vi behandler våre gjester med omsorg, varme og humor. Et besøk i Alvdal skal være noe utenom det vanlige, selv på gjennomreise.

Frich's Rudshøgda

Frich’s på Rudshøgda er et perfekt sted å legge middagen eller overnattingen ved gjennomreise på E6 i Ringsaker.

Frich's Oppdal

Det er gode grunner til at Frich’s i Oppdal blir kalt Oppdalsporten blant lokale og veifarende. For når du er her, har du nådd porten til noen av Norges flotteste naturopplevelser.

Frich's Hjerkinnhus

Omgitt av rå natur med fjellet Snøhetta som utsikt, er Frichs Vandrehjem på Hjerkinnshus et populært sted å legge middagen og overnattingen for mange, spesielt for naturinteresserte og eventyrere.

norwegian roads