FINN DIN NÆRMESTE FRICH’S

Alle våre Frich's

- Ditt naturlige stoppested langs E6 og RV3

Kartmarkør Dombås

Kartmarkør Alvdal

Kartmarkør Rudshøgda

Kartmarkør Oppdal

Kartmarkør Hjerkinnhus

Kartmarkør Peer Gynt

Frich’s består av 7 ulike spisesteder spredt rundt i Norge. De er alle unike med et lokalt preg. Til felles har de at de finnes langs kjøreruten din langs E6 og RV10. Noen av våre spisestder har vært et naturlig stoppested for bilkjørerende i alle år, og har nærmest blitt en tradisjon.

Les mer om våre Frich's

Frich's Dombås

Dombås er mye mer enn en rasteplass mellom Oslo og Trondheim. Dette er et springbrett til noen av de mest fantastiske Norske opplevelsene.

Frich's Alvdal

Vi behandler våre gjester med omsorg, varme og humor. Et besøk i Alvdal skal være noe utenom det vanlige, selv på gjennomreise.

Frich's Rudshøgda

Frich’s på Rudshøgda er et perfekt sted å legge middagen eller overnattingen ved gjennomreise på E6 i Ringsaker.

Frich's Oppdal

Det er gode grunner til at Frich’s i Oppdal blir kalt Oppdalsporten blant lokale og veifarende. For når du er her, har du nådd porten til noen av Norges flotteste naturopplevelser.

Frich's Hjerkinnhus

Omgitt av rå natur med fjellet Snøhetta som utsikt, er Frichs Vandrehjem på Hjerkinnshus et populært sted å legge middagen og overnattingen for mange, spesielt for naturinteresserte og eventyrere.

Frich's Peer Gynt

Rett ved nye E6 på Vinstra består Peer Gynt Hotel & Spiseri av en veikro og 44 flotte og nye hotellrom! Peer Gynt Hotel & Spiseri er det perfekte hvilepause på vei nord eller sør i Gudbrandsdalen.

Kontakt oss

Ring oss på +47 90 09 88 87

Eller send epost til