Tilbake til artikler

Vi søker vertskap til Frich´s Motel & Spiseri Hjerkinn

16.10.2018

Frich´s er en kjede med spisesteder og overnattingssteder i Innlandet og Trøndelag. Kjeden inkluderer blant annet steder som Wood Hotel på Brumunddal (verdens høyeste trebygg), Frich´s Motel & Spiseri på Rudshøgda & Frich´s Spiseri på Maihaugen

Frich´s er en kjede med spisesteder og overnattingssteder i Innlandet og Trøndelag. Kjeden inkluderer steder som Wood Hotel på Brumunddal (verdens høyeste trebygg), Frich´s Motel & Spiseri på Rudshøgda, Frich´s Spiseri på Maihaugen, Dale-Gudbrands Gard på Hundorp, Peer Gynt Hotel & Spiseri på Vinstra, Frich´s Kafe & Spiseri på Dombås, Frich´s Motel & Spiseri på Hjerkinn, Frich´s Motel & Spiseri på Oppdal, Frich´s Hotel & Spiseri på Alvdal, samt flere Jafs gatekjøkken. Kjeden har også ulike managementoppdrag i en rekke serverings- og overnattingsbedrifter.

Frich´s Motel & Spiseri på Hjerkinn, eller Hjerkinnhus som mange benytter, ble ervervet fra forsvaret i 2008. Det er invistert ca. 12 millioner kroner i å transformere Hjerkinnhus fra militært til sivilt formål. Hjerkinnhus er nærmeste nabo til Villreinsenteret og Pilegrimssenteret. Kommunikasjonen til og fra Hjerkinn er god. E6 og jernbanen tar deg enkelt og miljøvennlig til og fra. Snøhetta, Viewpoint Snøhetta, moskus, rein, flora, fauna, treningsområder for fuglehund, villmark, nasjonalpark osv. er stikkord for hva som omgir Hjerkinnhus. Vi er i stadig utvikling med spennende samarbeidspartnere.

Til å lede Frich´s Motel & Spiseri Hjerkinn AS søker vi:

Daglig leder/vertskap på Hjerkinnhus 

Ønsker du å jobbe på mektige Dovrefjell omgitt av panorama utsikt til Snøhetta, så er dette drømmejobben for deg/dere. Et liv tett på og nært naturen. Vi søker vert eller vertskap for ekte fjellfolk som vil ta imot alle typer gjester som søker til fjells for aktiviterer, opplevelser, god mat og overnatting til alle årstider, men hvor hovedsesongen er juni til september. 

Som vertskap på Frich´s Motel & Spiseri Hjerkinn vil du være med på å prege et sted som er i positiv utvikling. Vi har visjoner, og vi håper du har mange spennende tanker som du vil utfordre oss med. Du inngår i et stort kompetanseteam med dine søsterbedrifter, men Hjerkinnhus skal alltid være ditt hovedfokus. 

Vi søker deg som vil være med å sette fokus på mat, overnatting, service, aktiviteter og alt som bidrar til at gjestene skal trives i de kommende årene. Vi har ambisjoner når det gjelder matserveringen, så matkunnskap er en fordel. Vi håper å finne en driftig, allsidig, engasjerende, kvalitetsbevisst og kreativ leder, eller vertskap. Bransjeerfaring er en fordel, og du må være glad i fjellet og glad i mennesker!

Søknadsfrist 15.03.19, tiltredelse 01.06.19

Opplysninger om stillingen:
Roar Øien, kjededirektør, tlf. +47 928 56 443
Søknad sendes Roar Øien: jobb@frich.no

Våre faste tilbud

FASTE FORDELER

Storemøterom & konferanserom med prosjektorer, overhedas, TV og mye sitteplasser.
El-parkering og ladestasjoner Vi har ladestasjoner for el-biler. (Kommer snart også på Rudshøgda)
Valutaveksling Hos oss kan du betale i både euro og norske kroner uten gebyr.
Store parkeringsplasser Parkering for både buss, bil, bobil og trailer.
Rene toaletter & handicap toalett Vi rengjør toalettene hver dag, og vedlikeholder iløpet av dagen.
Gratis kaffe til middagsgjester Spiser du middag hos oss får du gratis kaffe ved siden av.
God tradisjonsmat Vi serverer frokost, lunsj og middag. Vi lager også smakfulle retter etter lokale sesongvarer.
Trådløst internetttilgang Alle våre spisesteder har gratis wi-fi tilgang, så du kan surfe på nett.

norwegian roads